Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ήρωες των εθελοντών (μέρος 4ο)
Των Νικολέτα Σαββάκη και Ευαγγελία Αρβανιτίδου
Φωτογραφίες Βενετία Υφαντίδου, Στέλλα Βασιλειάδου και Σοφία Καναβού

Η φετινή θεματική του Πεδίου Δράσης Κόδρα είναι «I need a hero» οι εθελοντές μας απαντούν ποιοι είναι οι ήρωές τους και εμείς σας τους παρουσιάζουμε.




Έυα Αποστολούδη (εθελόντρια στη λειτουργία των εκθέσεων) : Ήρωάς μου είναι κάθε άνθρωπος που μένει σε αυτή τη χώρα και παλεύει με τον τρόπο του για να νικήσει όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.


Νάσος Κορακάς  (εθελοντής στη λειτουργία των εκθέσεων) : Δεν έχω κάποιον υπαρκτό ήρωα αλλά ο ήρωας που αναζητώ θα ήθελα να είναι κοντά στους ανθρώπους, να φροντίζει για το κοινό καλό και να μην εγκαταλείπει τους ανθρώπους ποτέ.


Αναστάσιος Κέλπης  (εθελoντής στη λειτουργία των εκθέσεων): Mad hater, γιατί ζει στον δικό του κόσμο και κάνει τα προβλήματά του διασκέδαση.


Ισμήνη Αυγηλίδου (εθελόντρια στη λειτουργία των εκθέσεων) : Εμίλια Έρκχαρντ (πρώτη γυναίκα αεροπόρος), γιατί είναι δυναμική και μπροστά από την εποχή της.



Κωνσταντίνα Μινούδη (εθελόντρια στη λειτουργία των εκθέσεων) : Ο ήρωας μου είναι η Frida Kahlo, γιατί θαυμάζω τη ζωή της, καθώς είχε πολύ δύναμη για να ξεπεράσει το πρόβλημα της, ενώ μέσα από τα έργα της ξεγυμνώνει την ψύχη της. Θέλει θάρρος να έχει αυτή την εικόνα και έχει υπάρξει μια ζωγράφος που ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου