Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ήρωες των εθελοντών (μέρος 6ο)
Των Νικολέτας Σαββάκη, Ευαγγελίας Αρβανιτίδου και Λευκής Δήμου
Φωτογραφίες Ευαγγελία Δάρδα, Βενετία Υφαντίδου και Yuri Marinov

Η φετινή θεματική του Πεδίου Δράσης Κόδρα είναι «I need a hero» οι εθελοντές μας απαντούν ποιοι είναι οι ήρωές τους και εμείς σας τους παρουσιάζουμε.


Ελίνα Δίνα  (εθελόντρια στη λειτουργία των εκθέσεων): Είναι υπαρκτό πρόσωπο, είναι πνευματώδης, καλλιεργημένος, δεν κατακρίνει τίποτα και είναι πολύ ανοιχτόμυαλος. Για εμένα ο ιδανικός άνθρωπος θα έπρεπε να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.


Μαρία Παπαδοπούλου (εθελόντρια στη λειτουργία των εκθέσεων) : Οι αστροναύτες, γιατί βγαίνουν σε έναν κόσμο που είναι άβατος και με εντυπωσιάζει.


Ευτυχία Νικολοπούλου (εθελόντρια στη λειτουργία των εκθέσεων): Ήρωες μου είναι όλοι οι μαχητικοί άνθρωποι που μπορεί να περνούν δυσκολίες στη ζωή τους , να έχουν και αποτυχίες , αλλά δεν το βάζουν κάτω.


Βίκυ Βασιλείου(εθελόντρια στη λειτουργία των εκθέσεων) :  Ο Harry Potter γιατί είχε την τύχη με το μέρος του.



Στέλλα Πέρπερα(εθελόντρια στο τμήμα Επικοινωνίας και Social Media): Η Μπουμπουλίνα διότι είναι μεγάλη αγωνίστρια , δυναμική , χειραφετημένη και αξιοθαύμαστη γυναίκα, δύο φορές χήρα με έξι παιδιά, αφιέρωσε τη ζωή της και όλη της την περιουσία στον αγώνα κατά των Τούρκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου