Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

I am a volunteer. I NEED THE PARTY!
Της Λυδίας Ρακή 


Με τις τρεις συναυλίες των Opera Chaotique στις 26,  Χάρη Έλεκτρον & Σια στις 27  και  Μιχάλη Σιγανίδη και «fik-oh» στις 28, ολοκληρώνεται το εκθεσιακό κομμάτι στο πρώην Στρατόπεδο Κόδρα, γεγονός που θα γιορτάσουμε το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου με το πάρτυ των εθελοντών στο χώρο έξω από τους Κοιτώνες. 


Οπότε περιμένουμε να δούμε :
Opera Chaotique (26/09/14): Ένα μείγμα από τζαζ μελωδίες με αφρικανικά κρουστά και θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, σε συνδυασμό με το ρώσικο μπαρόκ και τη σύναψη καταγραμμένου ηχητικού υλικού με ζωντανή μουσική δράσης.
Χάρης Έλεκτρον & Σια (27/09/14): Οι μουσικές τους μοιάζουν να ξεπηδούν μέσα από ξεχασμένους εκλογικούς καταλόγους. Η μπάντα ανάλαφρη και πολύχρωμη, γίνεται ένα με το κοινό της μέσα από έναν ρυθμό Ρωσσικού Μπαρόκ. 
Μιχάλης Σιγανίδης (28/09/14): Θα παιχτούν κομμάτια από όλη του τη δισκογραφία και θα ακουστούν ποιήματα των: Μ.Σαχτούρη, Ν.Α. Ασλάνογλου, Ο. Καγιάμ, Α. Εμπειρίκου, Λ.Κουκούλα, Π. Ελυάρ, Σ. Μπέκετ, Γ. Σιγανίδη και στίχοι του συνθέτη, μαζί με ηχητικά θραύσματα. 
fik-oh(28/09/14): μια δημιουργία «μουσικών συνάψεων» μεταξύ καταγραμμένου ηχητικού υλικού (document) και ζωντανής μουσικής δράσης (fiction). Ο αυτοσχεδιασμός μεταμορφώνει κάθε φορά «το ίδιο πάντα τραγούδι», σε νέο υλικό.  


Όσον αφορά το After Midnight Party των εθελοντών θα γίνει το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στον υπαίθριο χώρο των Κοιτώνων στο πρώην Στρατόπεδο Κόδρα, η είσοδος είναι ελεύθερη τόσο για εθελοντές, όσο και για το κοινό.  Το πάρτυ θα δώσει την ευκαιρία στα μέλη της διοργάνωσης να αποχαιρετήσουν ένα χώρο με όμορφες στιγμές, γλυκές αναμνήσεις και φιλίες που γεννήθηκαν στο πλαίσιο της διοργάνωσης, με την ελπίδα ότι όλη αυτή η εμπειρία θα αναβιωθεί και την επόμενη χρονιά. Προβλέπεται ότι θα είναι μία μεγάλη γιορτή με πολύ κέφι, χορό, τραγούδι και πάνω απ’ όλα, τεράστια χαμόγελα χαράς από όλους  τους εθελοντές μας!
Το τελικό πάρτυ λήξης, ωστόσο, του Πεδίου Δράσης Κόδρα θα πραγματοποιηθεί μετά τις 5 του Οκτωβρίου σε μπαρ της πόλης, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Μια πετυχημένη διοργάνωση φτάνει στο τέλος της και σας καλεί να γιορτάσετε μαζί της τις γεμάτες αυτές εβδομάδες που πέρασαν και που, όμως, θα ξανάρθουν.
Σας περιμένουμε όλους! 

Info: εξωτερικός χώρος Κοιτώνων του πρώην στρατοπέδου Μακεδονομάχου Κόδρα, Καλαμαριά, μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου