Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ήρωες των εθελοντών (μέρος 1ο)
Της Στέλλας Πέρπερα
Φωτογραφίες Ευαγγελία Δάρδα

Στα εγκαίνια του φεστιβάλ Κόδρα με αφορμή το τίτλο «I need a hero» ρωτήσαμε τους  εθελοντές να μας πούνε ποιος είναι ο ήρωας τους και γιατί, διαβάστε τι μας είπαν


Ειρήνη Αντωνάκη (εθελόντρια στην επιμέλεια εκδηλώσεων) : «Ο μικρός μου πρίγκιπας γιατί πιστεύει στον δικό του κόσμο και είναι έτοιμος να τα θυσιάσει όλα γι’ αυτό. Υ.Γ. κάνει τα όνειρα των παιδιών πιο όμορφα απ’  ότι είναι η πραγματικότητα».


Γιούρι  Μαρίνωβ (εθελοντής οπτικοακουστικής κάλυψης) : «Ο Batman γιατί δεν έχει υπερδυνάμεις αλλά χρησιμοποιεί την τεχνολογία, γνωρίζει πολλές πολεμικές τέχνες, αγωνίζεται για το κοινό καλό και το μυαλό του κόβει».


Νικολέτα Σαββάκη (εθελόντρια στο τμήμα επικοινωνίας και social media) : «Η μαμά μου Παναγιώτα γιατί είναι δυναμική και καταφύγιο όταν χτυπούν οι μπόρες της καθημερινότητας. Είναι ο Νώε του κατακλυσμού μου».


Γιώργος Σουγιουλτζής (εθελοντής στην επιμέλεια εκδηλώσεων) : «Ο μέσος Έλληνας γιατί παρόλη την κρίση πολεμάει και επιβιώνει».



Ευαγγελία Αρβανιτίδου (εθελόντρια στο τμήμα επικοινωνίας και social media) : «Ήρωας μου είναι ο Jim Morisson γιατί έζησε την ζωή του όπως ήθελε, τον ενδιέφερε ο ψυχικός κόσμος του ανθρώπου και όχι τα πλούτη και τα μεγαλεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου